ONLINE SOUTĚŽ s červnovým Inspiromatem, aneb Klesáme k základně „kuželu zkušenosti“

Letošní červen, pravda, zatím tedy nijak zvlášť nehřál. Ovšem na Metodickém portálu v rámci Inspiromatu nás virtuálně „červen hřeje pod Kuželem zkušenosti„. Abyste se reálně zahřáli alespoň online, máme pro vás v diskuzích SOUTĚŽ o ceny!

Budeme společně sbírat stručné nápady na to, jak konkrétní témata ve výuce pojímat netradičně a zároveň podle konceptu „kuželu zkušenosti“ sestupovat od špičky onoho pomyslného kuželu směrem dolů, tam, kde se žáci a studenti aktivně zapojují. ¨

Ano, s největší radostí pak společně hlasováním v anketě vybereme tři „nejlepší“ nápady a ty odměníme. Ono ale nejde o dárečky, je to tak? Věříme, že se hlavně nahromadí řádka inspirativních až šílených nápadů, které jste si se žáky zkusili, nebo o nich přemýšlíte. Stačí jediný odstaveček! Máte jich víc? Dejte jich víc! (Každý totiž může vyhrát.)

Celé se to odbývá v diskuzích, v úplně novém fóru AKCE ve společných fórech. Najdete tam i zadání, návod a další informace. Kliknutím na tlačítko Nové téma přidáte svůj nápad. Je to snadné!

Pokud alespoň trochu přemýšlíte, jestli do toho jít, pak říkáme: ANO! Protože tvrdíme, že KAŽDÝ z vás někdy udělá ve třídě něco „jinak“. Pro děti, i pro sebe.

Čas máte do neděle 27.6.! V dalších dnech budete moci hlasovat v bleskové anketě a ve středu 30.6. vyhlásíme vítěze.

Trhneme rekord?

AKTUALIZACE: Výsledky vyhlásíme až v pátek 2.7., neboť hlasování končí ve středu 30.6. o půlnoci a pak ještě zasedne porota k udělení zvláštní ceny!