Nová titulka v diskuzích, aneb Modernizujeme se

Je to neuvěřitelné, ale naše diskuzní fóra oslavila své první narozeniny! Zhruba před rokem jsme je v tichém režimu spustili a pozvali do nich partu „otců a matek zakladatelů“, kteří nám pomohli fóra zabydlet a kteří mohou plným právem slavit taktéž (děkujeme!).

Jsme rádi, že zrovna k narozeninové oslavě můžeme diskuzním fórům, ale hlavně vám, uživatelům, dát dárek. Novou titulní stranu diskuzí.

Nová titulka nabrala směr, kterým bychom rádi šli postupně i v dalších modulech Metodického portálu. Neustále totiž přemýšlíme, jak na titulní stránky dostat všechno, co by tam bylo třeba mít. Není místo! Zkoušíme proto nové prvky – roletky a rozbalovátka. Obojí se objevilo právě na nové titulce diskuzí.

Sekce pro jednotlivé stupně vzdělávání najdete nyní v centru stránky, právě v roletkách – stačí kliknout na název sekce a roletka se seznamem fór se vysune. Přehled nových témat a nových příspěvků se naopak přesunul vpravo. Kliknutím rozbalíte buď přehled nových příspěvků, nebo nových témat.

Nově dáváme větší prostor aktualitám, budeme v nich upozorňovat na dění ve fórech i jinde.

Doufáme, že si diskuze v novém hávu rychle zvykne a že se zalíbí i vám, vážení přátelé. Chcete-li nám k nové titulce něco sdělit, můžete tak učinit v diskuzích v Klubu v tématu Nová titulka fór – jak se vám líbí?